DierenPark Amersfoort is een bosrijk park in Amersfoort waar neushoorns, apen, tijgers en nog veel meer dieren wonen en die je van dichtbij kunt bekijken. In het dierenpark zijn verschillende evenementen te beleven, zoals de DierenUITdagen, Poep & ZOO, DinoAdventure Days & Nights, ZOO’n ZOOmer, Vadernacht en Winteravonden. SnavelRijk is een doorloopvolière waar iedereen kan rondlopen tussen vale gieren, kroeskoppelikanen en zwarte ibissen.
Ontdek in DinoPark Amersfoort ruim zeventig levensgrote dinosauriërs. De opvallende Brachiosaurus is wel twaalf meter hoog en zeker 27 meter lang dus die kun je niet missen! Help mee een dinoskelet op te graven als een echte archeoloog en sta oog in oog met levende dino’s zoals indrukwekkende reuzenschildpadden en de kleurrijke helmkasuaris.

Klim Alles-route in Dierenpark Amersfoort

Voor stoere kinderen die de dieren in Dierenpark Amersfoort op een andere manier willen ontdekken is de Klim Alles-route. Tijdens deze ontdekkingstocht neem je op een hele speciale manier een kijkje in het hoofd van de beren. Weg van de gebaande paden, loop je via een wiebelende touwbrug op 3,5 meter hoogte boven de dieren!