Apenheul korting nodig? Voor een uniek dagje uit ga je naar Apenheul. In de prachtige, groene Apenheul vind je bijna 300 apen. Daarvan loopt meer dan de helft gewoon los tussen de bezoekers! In het grote bos van de Apenheul kan je ze overal vinden. Hoog in de bomen, op de grond, achter takken en struiken… Spot ze allemaal! Voor kinderen is er de gratis loslopende apen spotkaart met handige zoektips. Zo hoef je geen aap te missen in de Apenheul!

Natuurlijk is er nog veel meer te beleven in Apenheul. Ontmoet de slimme orang-oetans, speelse bonobo’s en mis ook zeker de gorillapresentatie niet. Gegarandeerd een hoogtepunt van je bezoek! Kinderen kunnen door het hele park klimmen en klauteren. Nieuw dit jaar is het Na-aaphuis waar je zelf ontdekt hoeveel jij op een aap lijkt. En heb je onze biologische frietjes al geproefd? Onze liefde voor natuur zie én proef je namelijk ook terug in ons horeca-assortiment.

Apenheul korting

Minder betalen voor je entreekaartje? Dat kan! Ga naar de website van Korting Dagje Dierentuin en pak snel je Apenheul korting.

Apenheul openingstijden