Een bezoek aan Burgers’ Zoo is een ontdekkingstocht waarbij je elke keer weer wat nieuws ziet. Ga op reis in Burgers Safari, Desert, Mangrove, Rimba, Bush en Ocean en zie verschillende soorten dieren in hun natuurlijke omgeving.

Safari
Vanuit een houten observatiehut kan je in Burgers’ Safari kijken naar de jachtluipaarden en de leeuwenfamilie. Meer dan duizend leeuwenwelpen zagen in Burgers’ Zoo het levenslicht!

Desert
In de Mexicaans-Amerikaanse rotswoestijn van Burgers’ Desert zijn halsbandpekari’s, dikhoornschapen en reptielen.

Mangrove
Meer dan 30 soorten mangroveplanten die hier zijn te zien zijn opgenomen in de Stichting Nationale Plantencollectie. Ook een kleine twintigtal diersoorten uit de Zuidoost-Aziatische mangroves zitten in de Mangrovehal. Schuttersvissen, zilverbladvissen en withersensnoekjes zwemmen tussen de boomwortels. Ontdek de koningsparkieten, de katvogels en en zeilhagedissen in de takken.

Rimba
Burgers’ Rimba is een reis door een nieuwe wereld vol verrassende ontdekkingen. In de Rimba zijn Maleise beren, siamangs en laponders die nieuwsgierig hun leefgebied verkennen. Onder de grond kom je pythons en varanen tegen en weer boven zwieren nieuwsgierige langoeren en gibbons in de bomen.

Bush
Ervaar de kleurrijke wereld van het tropisch regenwoud in Burgers’ Bush met de vochtige hitte, dichte plantengroei, geuren en geluiden. Ga op avontuur als een echte ontdekkingsreiziger en ontrafel de geheimen van deze wereld. Meerdere soorten reptielen lopen los in Burgers’ Bush. Tevens zijn er een kleine veertigtal tropische vogelsoorten en aardvarkens!

Ocean
Burgers’ Ocean laat het leven in een koraalrif in de Indopacifische Oceaan zien, een van de meest soortenrijke leefgebieden op aarde. Bij zo’n rif concentreert zich het leven in de verder vrij voedselarme warme zeeën. Bijzondere kleuren en vreemde vormen helpen de talloze vissoorten herkennen wie hun soortgenoten zijn.

Burgers Zoo korting

Ben je op zoek naar de beste korting voor een dagje Burgers Zoo? Pak deze dan van de website Korting Dagje Dierentuin.