Ontdek de magische onderwaterwereld in SEA LIFE Scheveningen. Meer dan 50 aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld. Met meer dan 3000 dieren biedt SEA LIFE Scheveningen een kijkje in de 7 wereldzeeën. Kom oog in oog met haaien, piranha´s, roggen zeepaardjes en nog veel meer. Neem een duik in de diepzee zonder nat te worden.
In de onderwatertunnel zijn prachtige koralen, zeeschildpadden en haaien te zien. Kinderen mogen een zeester en krabbetjes aanraken in de voelpoel. Of van dichtbij kijken naar anemonen of zeeanjelieren.

Op  donderdag 2 april 2015 is het nieuwe pinguïnverblijf met 6 Humboldt pinguïns in SEA LIFE Scheveningen officieel geopend. De pinguïns zijn zorgvuldig geselecteerd uit andere kolonies van andere dierentuinen en Sea Life centres. Er zijn 2 koppeltjes (Locke & Kiki en Jip & Janneke) en twee broertjes (Alfred & Luna). Qua leeftijd variëren ze tussen de 5 en 14 jaar. Later in het jaar zullen er nog meer pinguïns bij komen. De pinguïns worden 2x per dag gevoerd met sprot om 11.30 en 15.00 uur.

Sealife openingstijden